Ligji i ndryshuar per

Ligji i ndryshuar per

 
Nr - Gjykata E Lartë Pretendimi kryesor i paditesit eshte se me aktin administrativ objekt gjykimi eshte ndryshuar ne menyre te njeaneshme ... Ligji “Per organizimin dhe ...
Nr - Gjykata E Lartë Humbja e shtetësisë mund të bëhet sipas kushteve që i parasheh Ligji, ... për t'u ndryshuar kërkohen kushte dhe procedurë speciale e rigoroze, ...
Hyrje NË AdministratËn Publike - Fakultetijuridik - … Ligji nr. 8405, datë 16.9.1998 "Për urbanistikën", i ndryshuar, ... brenda afateve të parashikuara nga Ligji për planifikimin e territorit, ...
Ligj Nr - Bashkia Bajram Curri Ligji nr 7843, date 13 Korrik 1994 “Per regjistrimin e Pasurive te paluajtshme” (i ndryshuar) i jep ZRPP autoritetin per te permbushur funksionet e saj.
Www.zrpp.gov.al Sa i takon dënimeve ato nuk kanë ndryshuar shumë nga sist.skll.edhe në ... si burime të rëndësishme për të drejtën penale konsiderohen Ligji për ...
, LËnda Dhe Funksioni I SË DrejtËs Penale ... çka përcakton Ligji ... Kjo për arsye se po ofrohet ... megjithëse ka shumë autorë që mendojnë se pikërisht ekonomia dhe posedim i saj kanë ndryshuar ...
Për: - Pjetër Budi Version Date Autori permbledhja e ndryshuar ... (ligji nr 7843) ... ( dhe qe Ligji ta lejoje) per te vepruar se pari ne nje mjedis dixhital dhe versioni dixhital ...

Top Commented
Today's Data
Related Data

infobrave is in compliance with 17 U.S.C. 512 and the Digital Millennium Copyright Act ("DMCA"). It is our policy to respond to any infringement notices and take appropriate actions under the Digital Millennium Copyright Act ("DMCA") and other applicable intellectual property laws.

If your copyrighted material has been posted on infobrave or if links to your copyrighted material are returned through our search engine and you want this material removed, you must provide a written communication that details the information listed in the following section. Please be aware that you will be liable for damages (including costs and attorneys' fees) if you misrepresent information listed on our site that is infringing on your copyrights. We suggest that you first contact an attorney for legal assistance on this matter. The following elements must be included in your copyright infringement claim: * Provide evidence of the authorized person to act on behalf of the owner of an exclusive right that is allegedly infringed. * Provide sufficient contact information so that we may contact you. You must also include a valid email address. * You must identify in sufficient detail the copyrighted work claimed to have been infringed and including at least one search term under which the material appears in infobrave' search results. * A statement that the complaining party has a good faith belief that use of the material in the manner complained of is not authorized by the copyright owner, its agent, or the law. * A statement that the information in the notification is accurate, and under penalty of perjury, that the complaining party is authorized to act on behalf of the owner of an exclusive right that is allegedly infringed. * Must be signed by the authorized person to act on behalf of the owner of an exclusive right that is allegedly being infringed.

Send the written infringement notice using our contact form.

Please allow 1-2 business days for an email response. Note that emailing your complaint to other parties such as our Internet Service Provider will not expedite your request and may result in a delayed response due the complaint not properly being filed.

Close